Put u Vršac uz sećanje na najbolje dane

utorak, 21.05.2013.

najava lavovi vs grofoviU četvrtom kolu PLS grupa Sever ekipa Grofova gostovaće (nedelja, 26. maj) u Vršcu domaćim Lavovima. U prethodna tri kola Grofovi su zabeležili isto toliko poraza, dok ekipa Vršca ima jednu pobedu i dva poraza.

Lavovi, u zavisnosti od ostalih rezultata, još uvek imaju šansu da održe priključak sa Mamutima, odnosno za drugo mesto koje vodi u baraž, te će stoga sigurno svim silama tražiti trijumf u ovom meču.

Sa druge strane Grofovi žele da konačno prekinu niz poraza koji ih prati već drugu godinu. Dok ovaj niz traje, Grofovi se sa setom sećaju ranijih sezona pre svega najbolje u kratkoj istoriji kada su sa skorom 6-1 obezbedili plasman u superligu, pobedivši u baražu favorizovane Legionare.

Novi Kneževac je tada predvodio QB Dobrosav Manić, sada lider ekipe Vršca. Pod vođstvom Manića Grofovi su tokom dve sezone (2010 i 2011) ostvarili skor 9–4.

dobrosav manicNakon dve godine došlo je vreme za susret sa starim prijateljem, ali ovoga puta na suprotnim stranama terena. Da li će Grofovi uspeti da upišu prvu pobedu i kako će se Manić snaći u novoj situaciji, videćemo u nedelju.

Jedan od igrača koji je u klubu od osnivanja, a koji je osetio i slast pobede je Ozren Jonjin, DL Grofova.

U klubu sam od prvoga dana tako da sam imao priliku da učestvujem u svakom porazu i svakoj pobedi. Nažalost slast pobede ne osećamo već drugu godinu, a poslednji put kada smo slavili predvodio nas je sadašnji lider Vršca, Dobrosav Dole Manić. Manić ima odličan osećaj za pas i stoga će nam primarni zadatak biti da zaustavimo njihovu pas igru. Ukoliko u tome uspemo očekujem neizvestan meč i nadam se pobedi.

– istakao je Ozren Jonjin.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo