MOS odobrio sredstava

četvrtak, 06.06.2013.

mos logoU ponedeljak (3. juna) tročlana delegacija Grofova u sastavu Ivošević Vanja, Perišić Dušan i Perkučin Saša posetila je zgradu ministarstva Vlade Republike Srbije u Beogradu.

Razlog za ovu posetu je bilo potpisivanje ugovora s obzirom na odobrena sredstva od strane Ministarstva omladine i sporta na osnovu projekta KAF Grofovi razvoja fleg fudbala u opštini Novi Kneževac.

Naime, Grofovi su sa projektom čiji naziv nosi „Fleg fudbal za dečake i devojčice“ konkurisali na konkurs koji je bio otvoren za sve sportske klubove, i naišli na odobrenje ministarstva koje će učestvovati u troškovima projekta.

Odobrena sredstva biće iskorišćena za kupovinu opreme i rekvizita potrebnih za obavljanje trenažnog procesa flegovaca.

Ovom prilikom Grofovi izražavaju zadovoljstvo i zahvalnost jer su posle 7 godina pisanja projekata konačno naišli na potvrdan odgovor, pogotovo u vremenu kada se teško dolazi do finansijske pomoći.

Pozdravljam odluku ministarstva zbog odobrenih sredstava s obzirom da će nam puno značiti u nabavci opreme za sprovođenje projekta. Iz razgovora sa još nekim organizacijama kojima su odobrena sredstva saznali smo da su mahom prošli projekti usmereni ka deci. To me raduje jer su danas deca mnogo više okrenuta nekim drugim stvarima nego što imaju interesovanja za bilo koji vid sporstske aktvinosti. Nadam se da će ovakvim vidovima pomoći mnogi klubovi iz bilo kojih sportova uspeti da zaokupe pažnju dece i podstaknu fizičku aktivnost kod njih.

– naglasio je Vanja Ivošević, predsednik KAF Grofovi.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo