Novi Kneževac čeka Vukove

sreda, 26.06.2013.

U organizaciji KAF Grofovi, uz veliku pomoć opštine Novi Kneževac, leto u Novom Kneževcu biće upotpunjeno vrhunskim sportskim događajem.

Ekipa ranga Vukovi Beograd nikada nije gostovala u ovom mestu, a dodatnu draž daje činjenica da će odigrati zvaničan meč u okviru CEFL lige protiv najbolje ekipe Mađarske, Wolves-a iz Budimpešte.

plakat vukovi vs wolvesBeogradski Vukovi su lokomotiva razvoja američkog fudbala u Srbiji koja u domaćem takmičenju nema rivala koji može ozbiljnije da ih ugrozi. Ekipa koja u svojim redovima ima odlične igrače iz Amerike, mnogo reprezentativaca Srbije, kao i stručni kadar koji predvodi selektor Srbije Šon Embri.

KAF Grofovi će se maksimalno potruditi da organizacija meča i sve van terena protekne u skladu sa renomeom ekipa koje će igrati. Pre svega cela Srbija će moći da vidi jedan vrhunski teren koji se održava u saradnji sa FK Obilić i koji posle svake utakmice nailazi na pohvale protivnika, jer je poznato da dobar deo ekipa u Srbiji kuburi sa kvalitetom i dimenzijama terena.

teren fk obilic novi knezevacS obzirom na blizinu granice sa Mađarskom očekuje se veliki broj navijača iz Mađarske, pre svega iz „komšijskog“ Segedina, kao i ljubitelja američkog fudbala iz Srbije, prevashodno sa severa Vojvodine koji su dosta udaljeni od Beograda te im se ne pruža često prilika da gledaju ovakve mečeve. Ono čemu se nadamo je da će spektakl upotpuniti pubika iz Novog Kneževca koja je dosta puta ispratila i Grofove u velikom broju.

KAF Grofovi pozivaju sve ljubitelje američkog fudbala da na vreme dođu na stadion, kako bi od samog početka uživali u ambijentu. Pored tribina biće postavljen štand „Vukovi shop“ gde će zainteresovani moći u bogatoj ponudi da izaberu nešto od obeležja Vukova.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo