Vukovima prvi Novi Kneževac Bowl

utorak, 02.07.2013.

Novi Knezevac Bowl IMG1U dugo očekivanom spektaklu u Novom Kneževcu ekipa Vukova lako je savladala imenjaka iz Budimpešte, rezultatom 48:12, i tako osvojila prvi Novi Kneževac Bowl.

Kako su se organizatori KAF Grofovi i nadali, meč su pratile pune tribine stadiona u Novom Kneževcu.

Bilo je gledalaca željnih dobrog američkog fudbala sa svih strana, a novokneževačka publika je takođe opravdala očekivanja i došla u velikom broju. Svoju bazu na tribinama imali su i navijači Wolves-a iz Segedina.

Utakmica je protekla u dominaciji Vukova, koji su već posle prvih par minut smanjili gas i trudili se da maksimalno odmore što više igrača kako bi što spremniji dočekali finale u nedelju protiv Wild Boars-a.

Novi Knezevac Bowl IMG2Pehar pobedničkoj ekipi i zahvalnice za oba „čopora“ i Grofove uručio je član Opštinskog veća resorno zadužen za obrazovanje, nauku, društvenu brigu o deci, omladinu, sport i turizam Saša Neckov, dok je početni udarac izveo potpredsednik Opštine Predrag Berić, nekada i sam član Grofova.

Nakon susreta usledila neizbežna „peta četvrtina“ ili tzv. „treće poluvreme“, a na meniju je bio „Grofovski pasulj“ za Beograđane i organizatore meča.

Svi akteri meča su složni u oceni da je sve bilo na visokom nivou uz nadu da će Vukovi Beograd i u budućnosti biti gosti Novog Kneževca.

KAF Grofovi se ovom prilikom zahvaljuju svima koji su pomogli ovaj spektakl. Pre svih opštini Novi Kneževac, zatim Neckov Saši, Berić Predragu, ocu Radoju Perin i Pravoslavnoj crkvi u Obilićevu, bifeu Prle, Firić Milanu, Đurici Petrovu, mesari „MONNS“, Popov Žarku, DJ Bungin Pavletu, FK „Obilić“, pekari „V-TINA“, CINK-u i naravno ljudima bez kojih ovaj spektakl ne bi bio moguć – Vukovima Beograd predvođeni Nišavić Goranom, kao i Wolves-ima iz Budimpešte.

SBB Vukovi Beograd – Budimpešta Wolves 48:12 (19:0, 14:0, 15:0, 0:12).
Stadion: FK „Obilić“. Gledalaca: oko 600.

KRETANJE REZULTATA

I četvrtina
7:0 Toni Vašington vraćanje kika 109 jardi, Milan Matović PAT.
13:0 Mihailo Josović trčanje 10 jardi, neuspešan PAT.
19:0 Lens Krizin pas 80 jardi ka Vašingtonu, neuspešan PAT.

II četvrtina
26:0 David Lukić pas 65 jardi ka Vašingtonu, Matović PAT.
33:0 Josović trčanje 15 jardi, Matović PAT.

III četvrtina
41:0 Lukić pas 35 jardi za Stojanovića, pretvaranje za 2 poena.
48:0 Majstorović trčanje 1 jard, Matović PAT.

IV četvrtina
48:6 Bence Gomboš pas 30 jardi ka Skanafu Kiraljiju, neuspešan PAT.
48:12 Peter Lenet trčanje 30 jardi, neuspešan PAT.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo