Grofovi na sajmu sporta

sreda, 09.10.2013.

sajam sportaU ponedeljak, 7. oktobra, u osnovnoj školi Jovan Jovanović Zmaj održan je Sajam sporta, prvi ovakve vrste u Novom Kneževcu.

Lokalna samouprava u saradnji sa osnovnom školom organizovala je manifestaciju u okviru Dečije nedelje, a osnovci su imali priliku da tokom celog prepodneva obilaze štandove nekoliko sportskih kolektiva iz Novog Kneževca, među kojima su bili i Grofovi.

sajam sporta 2Sa druge strane klubovi su se svojski potrudili da, uz pomoć propagandnog materijala, animiraju najmlađe tako da je u holu škole bilo veoma veselo.

Živahno je bilo i na štandu Grofova. I dok su se osnovci zabavljali, predstavnici Grofova su se hvatali za glavu i gledali da li će neki od prozora nastradati, obzirom da su lopte letele na sve strane 🙂

KAF Grofovi pozivaju sve zaiteresovane osnovce da se oprobaju u fleg fudbalu. Prvu priliku za to imaće u nedelju, 13. oktobra, u 14 časova na stadionu FK Obilić.

U isto vreme, na istom mestu, zakazan je i početak priprema seniora za sezonu 2014. Treningu seniorskog tima mogu prisustvovati svi stariji od šesnaest (16) godina.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo