Kori Miler u Grofovima!

sreda, 22.01.2014.

KAF Grofovi su 20. januara 2014. ispisali nove stranice svoje istorije. Naime tog dana su višenedeljni pregovori Dušana Perišića urodili plodom, i u klub je stigao potpisani ugovor od strane Kori Milera.

cory millerTako će Kori Miler postati prvi igrač u istoriji kluba (nadamo se ne i poslednji) koji je stigao „sa one strane bare“. Kako je naveo u svom odgovoru Kori je bio veoma zadovoljan ponuđenim uslovima i interesovanjem stoga je drage volje prihvatio ponudu.

Kori Miler ima 26 godina i pored primarne pozicije lajnbekera može da odgovori i zahtevima u defanzivnoj liniji. Visok je 183cm a težak 110kg. U Grofove stiže iz poluprofesionalne lige, ekipe Middle Tennessee Honey Badgersa, a prethodno je nastupao za Greenville Titanse.

Njegov dolazak u Novi Kneževac je planiran u drugoj nedelji marta.

Veoma smo uzbuđeni što je posao ozvaničen, smatramo da će Kori Miler doprineti omasovljavanju igračkog kadra i postizanju dobrih rezultata u novoj sezoni. Kako je Kori prvi Amerikanac u istoriji kluba potrudićemo se da iz Novog Kneževca ponese lepe uspomene i njegov boravak ovde protekne u najboljem redu.

-ističu čelnici Grofova.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo