U Zrenjaninu bez bele zastave

četvrtak, 24.04.2014.

najava knights vs grofovi 14U nedelju 27. aprila, u trećem kolu PLS Sever, KAF Grofovi gostuju ekipi Klek Knigths-a. Meč se igra u Zrenjaninu u pomalo neuobičajenom terminu u 11 časova.

Nakon prva dva kola Grofovi imaju isto toliko poraza, dok je Klek, koji je bio slobodan u drugom kolu, upisao ubedljiv trijumf na početku sezone i podsetio na godine kada je bio u vrhu AF-a u Srbiji.

S obzirom na to i na tradiciju duela Knights-a i Grofova jasno je da domaćinima pripada uloga favorita.

Ekipa Novog Kneževca je sebe dovela u poziciju da im susret u Zrenjaninu može biti najvažniji meč kada je u pitanju opstanak u Prvoj ligi, te je stoga ovo i prelomni trenutak sezone za Grofove.

Takođe biće ovo susret i starih prijatelja s obzirom da su Grofovi prvi kontakt na terenu ostvarili sa Klečanima, kao i to da su kroz istoriju odigrali nekoliko prijateljskih i takmičarskih susreta.

Ambicije o plej ofu su ostale sanak pusti. Okrećemo se sada cilju koji je bio primaran ove sezone, a to je opsatanak u ligi. Po svemu sudeći ovaj meč može biti ključan za nas kad je u pitanju očuvanje prvoligaškog statusa. Od svojih saigrača očekujem da pruže svoj maksimum, a ekipa je dobila dodatni podstrek oporavkom Robinsona koji će verovatno nastupiti u nedelju. Na osnovu ostavrenih rezultata u ovoj sezoni i pogleda na tradiciju duela sa Knights-ima, jasno je da nam pripada uloga autsajdera u ovom meču i nadam se iznenađenju. Primaran zadatak biće zaustavljanje Vukoja, jednog od najboljih igrača u Srbiji već dugi niz godina. Ukoliko njegove jarde neutrališemo možemo ući u ravnopravnu bitku sa protivnikom.

– rekao je uoči susreta Vasilije Mekić, DL Grofova.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo