Grofovi dočekuju „kaznenu ekspediciju“

četvrtak, 12.06.2014.

najava grofovi vs legionari 14U poslednjem kolu PLS grupa Sever Grofovi, u subotu 14. juna sa početkom u 15 časova, dočekuju Legionare iz Sremske Mitrovice koji su u dosadašnjem delu takmičenja zabeležili sve pobede i kolo pre kraja obezbedili plasman u plej of za popunu Superlige.

S obzirom na partije koje pružaju, Legionari su apsolutni favoriti u ovom susretu, a sigurno i jedna od najkvalitetnijih ekipa u ovom rangu takmičenja.

Sremska Mitrovica je u potpunosti opravdala očekivanja sa starta sezone, dok se uloga favorita u diviziji Sever pripisana Grofovima pokazala kao neopravdana i od projektovane borbe za plasman u plej of došlo se do borbe za opstanak.

Poslednji meč u sezoni, protiv najjačeg rivala… Kada se sve uzme u obzir pobeda deluje kao nemoguća misija. Ipak, lopta je jajasta pa gde odskoči! I pored toga što su zacementirani na prvoj poziciji Legionari sigurno dolaze u Novi Kneževac da potvrde svoj kvalitet i odličnu formu. Na nama je da pokušamo da nađemo način da zaustavimo ekipu koja je ove sezone nezaustavljiva. Pozivam sugrađane da nam i ovaj put pruže veliku podršku, sada nam je potrebnija nego ikad.

– rekao je uoči susreta Rac Mark, RB Grofova.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo