Ostojin u šampionima Mađarske

nedelja, 08.03.2015.

oliver ostojin 1Jedan od igrača sa najdužim stažom u ekipi KAF Grofovi iz Novog Kneževca, Oliver Ostojin, od juče je član šampiona Mađarske, ekipe Budimpešta Cowbells-a.

Posle 5 sezona provedenih u dresu Grofova, pred početak nove sezone, Ostojin se odlučio za korak napred u svojoj karijeri.

Ostojin je bio i jedan od junaka ekipe Segedin Bats-a s obzirom da je TD-om u poslednjim sekundama doneo Segedinu bronzu na nedavno održanom Arena kupu u Seksardu (Mađarska).

oliver ostojin 2Povodom prelaska u tim iz Budimpešte, Ostojin je rekao:

Vreme provedeno u Grofovima ću zauvek pamtiti, tj. iz Grofova nikad neću ni odlaziti s obzirom da ću dolaziti na svaki trening. U razgovoru sa prijateljima iz Segedina koji već nastupaju za Cowbells-e odlučio sam se za to da odem u Budimpeštu na traj aut. Trud se isplatio s obzirom da su mi odmah na kraju treninga rekli da sam primljen u prvi tim Cowbells-a, pošto imaju i ekipu koja nastupa u drugoj diviziji. Na moju veliku radost izborio sam se za ulazak u ekipu koja će se boriti za odbranu naslova šampiona države. Impresioniran sam organizacijom s obzirom da je na prvom treningu sa ekipom bilo prisutno 120 igrača. Odmah sam shvatio da je ovo veliki korak napred u karijeri i nadam se da ću imati zapaženu ulogu u ekipi.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo