Grofovi putuju u Inđiju

sreda, 28.09.2016.

fleg turnir indjijaPosle pauze što se tiče takmičarskih aktivnosti, Grofovi će se u subotu 1. oktobra ponovo boriti za bodove.

Sa početkom u 12 časova u Inđiji na terenu SC Leje održaće se prvi od dva planirana turnira seniorske fleg lige. Grofovi će snage odmeriti sa ekipama Obrenovac Hawks, Požarevac Pastuvi i domaćim Indiansima.

Kao što smo nedavno i najavili Grofovi su debitanti što se tiče fleg fudbala pa su i ambicije u skladu sa tim. Svesni da ostale ekipe već duže vreme razvijaju fleg programe u svojim klubovima Grofovi će pokušati da pruže dostojan otpor i eventualno ukoliko se ukaže prilika iznenade nekog.

U celoj ovoj priči najbitnije od svega je da će Novi Kneževac biti na mapi američkog fudbala u jesenjim takmičenju, s obzirom da se za Novi Kneževac nadaleko čulo u protekloj deceniji kroz američki fudbal.

Za nešto više od mesec dana Grofovi će proslaviti i svoj deseti rođendan, pa će ovi turniri biti i prilika da se sa starim poznanicima i rivalima evociraju uspomene na megdane vođene pod punom opremom.

U kratkom vremenskom periodu potrudili smo se da što bolje savladamo pravila flega i sprovedemo neke taktičke zamisli. Iako je ekipa iskusna što se tiče kontaktnog američkog fudbala, ovo je može se reći neka druga vrsta igre, pa stoga to iskustvo pada u vodu. Kako smo početnici u ovome, trudićemo se da pružimo dostojan otpor protivnicima i od svake ekipe naučimo nešto novo. Veoma smo uzbuđeni i radujemo se ponovnom istrčavanju na teren i susretu sa starim rivalima. Izlišno je govoriti o ambicijama, jer sama činjenica da su igrači koji su godinama činili pokretačku snagu Grofova, ponovo u istom dresu, je sama po sebi uspeh.

– istakao je Bojan Divjakov.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo