Grofovi pred domaćom publikom jure finalni turnir

četvrtak, 13.10.2016.

Nakon fantastičnog uspeha na prvom turniru u Inđiji (3 pobede i poraz), na redu je i drugi turnir seniorske fleg lige Srbije.

Na sreću ljubitelja američkog fudbala u Novom Kneževcu, a pre svega samih igrača našeg kluba, organizacija drugog turnira za grupu sever dodeljena je ekipi Grofova, pa će samim tim turnir biti održan u Novom Kneževcu na stadionu FK Obilić, u nedelju 16. oktobra sa početkom u 12:30 časova.

Pored domaćina, učestvuju i ostale ekipe iz grupe sever, Meridian Indians (Inđija), Hawks (Obrenovac), Pastuvi ( Požarevac) i Orlovi ( Beograd).

Rezlutati sa ovog turnira biće dodati na rezultate sa prvog turnira i time će se napraviti konačan plasman u grupi, gde će tri prvoplasirane ekipe biti učesnici finalnog turnira na kojem će im se priključiti i tri prvoplasirane ekipe iz grupe jug.

Kombinacija za plasman na finalni turnir je mnogo, ono što je sigurno je da bi Grofovi sa dve pobede obezbedili učešće na istom, dok u nekim kalkulacijama i jedna pobeda im obezbeđuje plasman na finalni turnir.

Stoga dođite i podržite Grofove u borbi za veliki uspeh kako za klub tako i za novokneževački sport.

Jedan od onih koji su izneli najveći teret na prvom turniru, Radoš Paunović je ovim povodom za klupski sajt poručio:

Nakon uspešno odigranog prvog kola u Inđiji, dobili smo i zvaničnu potvrdu od saveza američkog fudbala da će se drugo kolo fleg lige za seniore odigrati u Novom Kneževcu. To me izuzetno raduje i iskoristio bih ovu priliku da pozovem što veći broj gledalaca da u nedelju dođu na stadion F.K. Obilić i podrže svoje Grofove u pokušaju da se plasiraju na finalni turnir. Ulazimo u 2. kolo rasterećeni, sa zdravom dozom samopouzdanja i željom da trijumfujemo na što većem broju utakmica u nedelju. Raspoloženje među ekipom je odlično, momci daju sve od sebe u svakoj akciji i to je evidentno kroz naš stil igre. Igramo s obe strane lopte, odbrana nam je uigrana, svaki igrač zna svoj zadatak i ne pravimo kapitalne greške. Igramo brz, atraktivan, napadački fudbal i trudimo se da poentiramo kad god je to moguće. Nakon odličnog učinka u 1. kolu verujemo da možemo da se plasiramo na finalni turnir, sve je u našim rukama i ne zavisimo ni od koga osim od naše igre. Sa takvim pozivitnim mentalitetom planiramo da izađemo na teren u nedelju i pokažemo svima da su se Grofovi vratili na mapu američkog fudbala u Srbiji i da planiraju tu da ostanu.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo