Nemoguća misija i snovi Grofova o tituli

sreda, 09.11.2016.

Grofovi najava finaleU subotu 12. novembra u 11 časova na terenu FK Sava u Novom Beogradu održaće se finalni turnir fleg lige Srbije za seniore.

Za titulu i naslov šampiona Srbije boriće se 6 ekipa: Orlovi koji su ujedno i domaćini, Inđija Meridian Indians koji će braniti titulu osvojenu prošle godine, Kragujevac Wild Boarsi koji su aktuelni šampioni u ligi pod opremom, Valjevo Werewolves, Bor Golden Bears i Grofovi iz Novog Kneževca.

Šest pomenutih timova žrebom će biti podeljeno u dve grupe u okviru kojih će svaka ekipa odigrati utakmicu sa svakom. Prvoplasirani i drugoplasirani sastavi ukrstiće se međusobno u polufinalu, a pobednici tih duela će igrati finale.

Vanja Ivosevic najava finaleJasno je da je put do titule veoma težak što je u izjavi za sajt potvrdio i kapiten ekipe Vanja Ivošević:

Samo nedelju dana pre obeležavanja desetogodišnjice kluba, žargonski rečeno, pred nama je „Nemoguća misija“. U žestokoj konkurenciji pokušaćemo da uradimo ono o čemu na početku sezone nismo ni maštali. Cilj nam je bio da se pokažemo u što boljem svetlu i pružimo što jači otpor protivnicima, međutim očekivanja su uveliko prevaziđena i evo nas sada u borbi za titulu šampiona Srbije. Sistem turnira je takav da volja zreba može imati bitnu ulogu, međutim sve ekipe su jake i kvalitetne pa ko želi da ide do kraja moraće da pređe mnoge prepreke. Normalno je da na taktičkom planu postoje rivali sa kojima bi smo se pre susreli od nekih drugih, ali to će ostati unutar svlačionice. Ne želim da gledam toliko unapred nego kao i tokom cele sezone idemo utakmicu po utakmicu. Zbog povreda i odsustva nekih igrača nismo maksimalno iskoristili period pripreme za final six, ali to je sada iza nas i jedino što je bitno je ono što će se dešavati na terenu u subotu. Moram da istaknem da mi je jako žao što je zbog nekih nefudbalskih stvari Novi Kneževac propustio priliku da bude domaćin finala jer bi nam puno značila podrška sa tribina, međutim šta je tu je idemo da se borimo i pokušamo da napravimo čudo neviđeno.

– rekao je Vanja Ivošević i dodao da je jako ponosan na svoje saigrače –

Kako god da se završi finale, stajaću ponosno pred svojim saigračima i biću im zahvalan na svemu što su učinili za klub u proteklih par meseci, i to će biti naša šansa na ovom turniru što smo mi našu medalju ove sezone već osvojili, a sve preko toga bilo bi ostvarenje snova.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo